meta name="facebook-domain-verification" content="ajqzidauaqhq6kqqlq0e4fcd12j00q" />
intersell

Blog

 

Intergrowing is een onderdeel van Intersell.be zoals je mogelijk al weet. 

Wat we hier op deze site willen laten zien, zijn de verschillende serres, of broeikassen op zijn Nederlands.

We maken hoofdzakelijk gebruik van drie leveranciers die elk hun specialiteiten naar voren laten komen in hun producten die wij als officiële dealer aan de man mogen brengen.

Alle onderdelen en elke leverancier hieronder genoemd maken hun serres zelf en halen hun materialen uit Europese landen en stellen ze hiermee samen. Dit vertaald zich in de garantie die 5 jaar volledig is op de gebruikte materialen.

Even voorstellen:

Gampre: Ook onze eerste kennismaking met zeer degelijke en smaakvolle serres. Dit is de leverancier van de Sanus lijn, een zeer sterk traditioneel gevormde (huis) serre met een dik aluminium frame en met Polycarbonaat platen welke het geheel tot een mooi ogende kas maakt. Het frame kan in verschillende RAL kleuren worden geleverd wat het natuurlijk nog mooier maakt. Deze serre wordt in dozen aangeleverd en u kunt meteen beginnen te bouwen.

Intersell kassen: De leverancier van de Melati, Hortensia, Calla, Ambrosia en de Iris. Zij bieden een mengeling aan van zowel traditioneel als tunnelkas gevormde serres aan. Deze lijn heeft als pluspunt dat ze qua prijs wat gunstiger zijn, maar desalniettemin een zeer sterk product levert waar we erg blij mee zijn. Zeker de tunnelserres zijn dankzij hun vorm bijzonder sterk en kan met gerust hart bij zeer zware weersomstandigheden worden ingezet.

Ecoslider: Sinds 2022 een nieuwe leverancier voor Intersell.be Ook deze lijn heeft zowel traditionele roof (ES) en tunnel (EH) modellen. De troefkaart die deze leverancier speelt is een Prefab (deuren, ramen voorpanelen zijn volledig gemonteerd geleverd) serre met een uit plaatstaal gevormde dubbel frame. Ook deze serre is zeer sterk en praktisch uitgevoerd. Slechts in een paar uurtjes heb je deze serre al klaar voor gebruik! De belastbaarheid van bijvoorbeeld sneeuw is ongelofelijk. Het motto is; laat maar komen!
Maar ook is een Premifarm vertikale kweekinstallatie verkrijgbaar via Ecoslider. De nieuwe trend microgreens is een zeer professioneel uitgevoerde kast die voor zowel particulieren als voor bedrijven, zoals scholen, ziekenhuizen, restaurants enz.
De Premifarm is uitgerust met een App die zowel het licht maar ook de warmte, vochtigheid en soort van kweek bijhoudt.   

Averto: Sinds eind 2022 een leverancier voor Intersell.be. Ook zij leveren zeer sterke en deels prefab kassen die eenvoudig te monteren en te plaatsen zijn!
Kortom, onze leveranciers hebben alle gemakken, sterktes en vertrouwen die we je kunnen aanbieden samen gegoten in een aantal prachtige broeikassen!

Wij van Intersell wensen je veel surfplezier en bakken vol groenten en fruit!

 

 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN